Facebook
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Szavazás
Fórum
Nincsenek témák!

Rólunk

Családunkban van több méhész, közel 40 éves méhész tapasztalattal a hátuk mögött. Néhány éve elkezdtünk besegíteni és nagyon megkedveltük a méheket és a vándorméhészethez tartozó életformát. A méhészet szerelmesei lettünk és kaptunk ajándékba 3 méhcsaládot.
1-2 év alatt kiderült, hogy önállóan is készen állunk a méhészkedésre.

2019-ben megvettünk 25 méhcsaládot kaptárakban és azóta méhészkedünk. Folyamatos bővítésre törekszünk és a vándorlás megkönnyítése miatt a későbbiekben méhesházra szeretnénk váltani. 

Mivel magas minőségű méz termelésére törekszünk, ezért szeretnénk, ha valamilyen szinten látnánk munkánk eredményét és ezt csak a közvetlen értékesítéssel tudjuk elérni.

A jövőben tervezzük, egyéb méhészeti termékek előállítását (virágpor, krémméz, lépesméz, propolisz, méhpempő, viaszgyertya), illetve szeretnénk bővíteni a fajtaméz választékunkat.

Gyorsan rájöttünk, hogy ahhoz, hogy az összes mézünket értékesíteni tudjuk, szükségünk lesz az online megjelenésre, ezért most próbálgatjuk a szárnyainkat, az általunk létrehozott webáruházunkban, a Facebookon és az Instagramon is.

Miért Mézédes Kert?

A méz részét kifejtettük.

A Kert rész arra vonatkozik, hogy évekre visszamenő tapasztalat és terv, hogy kertészettel, ezen belül elsősorban zöldségtermesztéssel is foglalkozzunk. Ennek melegágyát alapoztuk meg azzal, hogy a webáruházunkat kertészeti részre utalva alakítottuk ki.

Értékrendünk elutasítja a vegyszerek használatát, ezért vegyszermentesen termesztünk, amennyiben a zöldségtermesztés beválik, elkezdünk foglalkozni a bio minősítés elérésével.

Egyéb jelenleg nem számottevő tanulmány mellett, folyamatban van egy kertészmérnöki diploma megszerzéséhez.

Kovács Zsuzsanna 30/9351956

Tölgyesi Zoltán 30/3211638